Teadvised...

luni, 7 noiembrie 2011

Atelier Cultura Ceaiului @ Incubator 107

Ce?

Încă o mini serie de ateliere cu și despre ceai. Sâmbătă trecem pe teritoriul Rusiei unde învățăm împreună cum să preparăm ceaiul în stilul rusesc, care sunt metodele de servire, care sunt accesoriile și învățăm ce este și cum se folosește un samovar. În plus învățăm să ne preparăm propriul amestec de ceai rusesc din câteva tipuri de ceaiuri din India și China. Duminică ne mutăm într-un *bazar* turcesc de arome și dulciuri. Servim ceaiul negru în mod tradițional și celebrul ceai de mere. Degustăm câte puțin și din cele mai cunoscute ceaiuri din plante.
Cu cine?

Cu Mihai Buzatu. Băiatul cu ceaiurile japoneze.

Cred că dacă ceremoniile ceaiului Japonez și Chinezesc au fost pe placul multor oameni minunați, acest atelier va fi mult mai apreciat. Nu pentru că ar fi ceaiul mai bun, ci pentru că se lasă cu zahăr, dulceață și patiserie arăbească. Sună delicios, nu?
Cu ce?

Cu frigul de afară și căldura din ceașca de ceai. Rugămintea mea cea mai de preț este ca pentru SÂMBĂTĂ să încercați să aduceți cu voi câte o ceșcuță cu farfurioară. De ceai bineînțeles. Le veți lua înapoi cu un plus de experiență.

Când?

  • sâmbată@incubator107, 12 noiembrie 2011 de la 15:00 la 18:00
  • Ceaiuri RUSIA
  • duminică@incubator107, 13 noiembrie 2011 de la 15:00 la 18:00 
  • Ceaiuri TURCIA

Cum?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg atelierul sau 15 lei pentru fiecare întâlnire.Niciun comentariu: