Teadvised...

miercuri, 27 iulie 2011

Atelier de Ceai Japonez

CE ?


Un joc cu arome deosebite, despre două țări care stăpânesc arta preparării ceaiului și doi meșteri pasionați care te învață cum să îți prepari un ceai după modele tradiționale.
La acest atelier învățăm împreună să preparăm un ceai folosind accesorii tradiționale japoneze, fiecare va avea ocazia să guste cele mai interesante ceaiuri verzi din Japonia și o specialitate de primavară din flori murate de cireș.
Facem în paralel și o prezentare de accesorii chinezești folosite în Ceremonia Gonfu.


CU CINE ?


Un om pasionat de ceai, în special de cel japonez. Mi-am început ucenicia într-ale ceaiului în urmă cu 5 ani și în timp am ajuns să apreciez adevărata valoare a ceaiului tradițional, nearomatizat. Cred că este uimitor ca din aceleași frunze se poate obține o paletă aromatică atât de variată. Vorbind despre mine am ajuns să vorbesc tot despre ceai… salut! Sunt Mihai.
Un practicant conştiincios şi un cunoscător al limbii şi culturii chineze si un iubitor al ceaiului chinezesc. Unii dintre voi îl cunoașteți de la Atelierul de Caligrafie Chineză. El este Călin.

CU CE ?

Noi aducem ceainice Kyusu și cupe japoneze, ustensile pentru prepararea ceaiului Matcha, multe ceaiuri japoneze traditionale, flori de cireș murate, accesorii Gonfu și alte câteva surprize pentru voi.
Voi aduceți-vă.



CÂND ?

Uichendul 20-21 August, de la orele 15.00 la 18.00.



 

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg atelierul sau 15 lei pentru fiecare întâlnire.

Niciun comentariu: